Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Abramssons Fåravel

Organisationsnummer

916427-5183

Telefon

-

Adress

c/o B Abramsson
Uttorp
370 43 Sturkö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Abramssons Fåravel?

Handelsbolaget Abramssons Fåravel är ett handelsbolag vars verksamhet är Fåravel. Handelsbolaget Abramssons Fåravel registrerades 1977-10-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Abramssons Fåravel

Uttorp

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Abramssons Fåravel består av

Bolagsman

Eva Monika Birgitta Abramsson (77)

Björn Ingemar Allan Abramsson (75)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Abramssons Fåravel. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Abramssons Fåravel

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916427-5183
Firmanamn Handelsbolaget Abramssons Fåravel
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Uttorp
Postadress 370 43 Sturkö
Säte Karlskrona, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1977-10-11
Firmanamn registrerat 1977-10-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
01500 - Blandat jordbruk
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fåravel.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Abramssons Fåravel

Handelsbolaget Abramssons Fåravel registrerades 1977-10-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Abramssons Fåravel är Eva Monika Birgitta Abramsson och Björn Ingemar Allan Abramsson.

Handelsbolaget Abramssons Fåravel har organisationsnummer 916427-5183. Handelsbolaget Abramssons Fåravel har säte i Karlskrona. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Abramssons Fåravel på adress Uttorp, 370 43 Sturkö.

På samma adress finns även följande företag registrerade, IDROTTSVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING, STURKÖ KRISTNA SAMARB.-KOMMITTÉ och Ekbacka Skärgårdstransporter Handelsbolag.