Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Teknisk Konsult

Organisationsnummer

916427-1182

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

-

Adress

Box 14
375 21 Mörrum

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är Handelsbolaget Teknisk Konsult?

Handelsbolaget Teknisk Konsult är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsult och egen verksamhet av teknisk, pedagogisk, ekonomisk och språklig natur. Utveckling och konstruktion av elektronisk och därmed jämförlig utrustning samt entreprenad- och transport- verksamhet jämte uthyrning av sådana maskiner. Bedriva handel med fastigheter, grus, jord och dylikt samt idka med ovanstående förenliga verksamheter. Läs mer om Handelsbolaget Teknisk Konsult

Varifrån kommer informationen om Handelsbolaget Teknisk Konsult?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2016-2023

Liknande bolag (SNI 0000)

Här kan du se bolag som liknar Handelsbolaget Teknisk Konsult. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 0000 - Undergrupp saknas), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av Handelsbolaget Teknisk Konsult.

SNI 0000 - Undergrupp saknas

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn KontrollerarKontroll motsvarar det som hos Bolagsverket heter omfattning av kontroll
Gunnel Börjesson 100%
Per Ola Börjesson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Teknisk Konsult består av

Bolagsman

Per Ola Börjesson (78) Kolla lön direkt

Gunnel Börjesson (75) Kolla lön direkt

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Teknisk Konsult. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

Handelsbolaget Teknisk Konsult ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Teknisk Konsult

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916427-1182
Firmanamn Handelsbolaget Teknisk Konsult
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 14
Postadress 375 21 Mörrum
Säte Karlshamn, Blekinge län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-12-30
Firmanamn registrerat 1975-12-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
2024-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsult och egen verksamhet av teknisk, pedagogisk, ekonomisk och språklig natur. Utveckling och konstruktion av elektronisk och därmed jämförlig utrustning samt entreprenad- och transport- verksamhet jämte uthyrning av sådana maskiner. Bedriva handel med fastigheter, grus, jord och dylikt samt idka med ovanstående förenliga verksamheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Teknisk Konsult

Handelsbolaget Teknisk Konsult registrerades 1975-12-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Teknisk Konsult är Per Ola Börjesson och Gunnel Margareta Börjesson.

Handelsbolaget Teknisk Konsult har organisationsnummer 916427-1182. Handelsbolaget Teknisk Konsult har säte i Karlshamn. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Teknisk Konsult på adress Box 14, 375 21 Mörrum.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Karlshamn.

Registrerat på adressen

Box 14
375 21 Mörrum
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress