Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag

Organisationsnummer

916425-3420

Telefon

0498-27 01 75

Adress

Väskinde Stora Bläsnungs 137B
622 75 Visby

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag?

Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Försäljning, installation, service och reparation av elektronikprodukter, brandskyddsutrustning, mekaniska produkter och fordon samt förvaltning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet. Verksamhet bedrivs endast på adress Väskinde Stora Blåsnungs 137 62275 Visby. Läs mer om Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Lina Edenå (42)

Komplementär

Seved Nyström (62)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916425-3420
Firmanamn Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Väskinde Stora Bläsnungs 137B
Postadress 622 75 Visby
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1990-12-18
Firmanamn registrerat 2010-01-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2021-01-08
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1991-01-01
2022-11-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
55201 - Vandrarhemsverksamhet
71121 - Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik
68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning, installation, service och reparation av elektronikprodukter, brandskyddsutrustning, mekaniska produkter och fordon samt förvaltning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet. Verksamhet bedrivs endast på adress Väskinde Stora Blåsnungs 137 62275 Visby.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Nyström, Seved Karl Erik

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 29483203
Besöksadress: Lummelunda Etebols
Postnummer: 621 71
Postort: Visby
Län: Gotlands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 0498-27 01 75
Arbetsställenummer: 29483203
SNI-kod: 55201 - Vandrarhemsverksamhet
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag

Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag registrerades 1990-12-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2021-01-08 och aktivt i momsregistret sedan 1991-01-01.

Kommanditdelägare i Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag är Lina Karin Edenå och komplementär är Seved Karl Erik Nyström.

Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag har organisationsnummer 916425-3420. Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Väskinde Stora Bläsnungs Kommanditbolag på telefonnummer 0498-27 01 75.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gotland.

Registrerat på adressen

Väskinde Stora Bläsnungs 137B
622 75 Visby
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress