Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Företagsnavigering Kommanditbolag

Organisationsnummer

916424-9816

Telefon

0498-48 13 70

Adress

Levide Skinnarve 205
623 53 Hemse

Antal ansvariga

2 st

Vad är Företagsnavigering Kommanditbolag?

Företagsnavigering Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Sälja, reparera och installera dataapparater, hård- och mjukvara. Redovisning, lantbruk, juridiska- och finansiella tjänster. Handel och förvaltning av fastigheter, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Företagsnavigering Kommanditbolag

Levide Skinnarve 205 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Hans Gutebring (69)

Styrelsen i Företagsnavigering Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Hans Gutebring (69)

Komplementär

Gunhild Maria Elisabeth Ericson (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Företagsnavigering Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Företagsnavigering Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916424-9816
Firmanamn Företagsnavigering Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Levide Skinnarve 205
Postadress 623 53 Hemse
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1987-09-17
Firmanamn registrerat 1987-09-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2002-11-21
2022-11-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
69201 - Redovisning och bokföring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Sälja, reparera och installera dataapparater, hård- och mjukvara. Redovisning, lantbruk, juridiska- och finansiella tjänster. Handel och förvaltning av fastigheter, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 41494170
Besöksadress: Levide Skinnarve 205
Postnummer: 623 53
Postort: Hemse
Län: Gotlands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 0498-48 13 70
Arbetsställenummer: 41494170
SNI-kod: 69201 - Redovisning och bokföring
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Företagsnavigering Kommanditbolag

Företagsnavigering Kommanditbolag registrerades 1987-09-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registerat för F-skatt, och aktivt i momsregistret sedan 2002-11-21.

Kommanditdelägare i Företagsnavigering Kommanditbolag är Hans-Olov Gutebring och komplementär är Gunhild Maria Elisabeth Ericson.

Företagsnavigering Kommanditbolag har organisationsnummer 916424-9816. Företagsnavigering Kommanditbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Företagsnavigering Kommanditbolag på telefonnummer 0498-48 13 70.

På samma adress finns även följande företag registrerade, SIGGELIN, ALLAN KARL ERIK, Skinnarve Lantbruk AB och Ekolamm Gotland Ekonomisk förening.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gotland.