Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

TORGKROGEN HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916424-4924

Telefon

0498-21 98 76

Adress

Ryska gränd 3 A
621 56 Visby

Antal ansvariga

3 st

Vad är TORGKROGEN HANDELSBOLAG?

TORGKROGEN HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är Restaurang. TORGKROGEN HANDELSBOLAG registrerades 1982-10-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om TORGKROGEN HANDELSBOLAG

Ryska gränd 3 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för TORGKROGEN HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i TORGKROGEN HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Fehmi Varli (68)

Tiglat Morad (66)

Adver Varli (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för TORGKROGEN HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om TORGKROGEN HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916424-4924
Firmanamn TORGKROGEN HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ryska gränd 3 A
Postadress 621 56 Visby
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1982-10-21
Firmanamn registrerat 1982-10-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Restaurang
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om TORGKROGEN HANDELSBOLAG

TORGKROGEN HANDELSBOLAG registrerades 1982-10-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

TORGKROGEN HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916424-4924. TORGKROGEN HANDELSBOLAG har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med TORGKROGEN HANDELSBOLAG på telefonnummer 0498-21 98 76.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Tiglat AB, V & M Projekt i Visby AB, Zemfira AB, Tiglats Holding AB, Fehmi Holding AB och Västerhejde II AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gotland.