Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag

Organisationsnummer

916424-0799

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

0498-27 23 50

Adress

Stenstugu Stenkyrka
620 33 Tingstäde

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag?

Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Förvaltning av rörelsefastighet. Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag registrerades 1976-12-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag

Varifrån kommer informationen om Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Liknande bolag (SNI 0000)

Här kan du se bolag som liknar Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 0000 - Undergrupp saknas), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag.

SNI 0000 - Undergrupp saknas

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag består av

Bolagsman

Berth Karl Bengt Hansson (77)

Marguerite Elisabeth Hansson (70)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916424-0799
Firmanamn Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Stenstugu Stenkyrka
Postadress 620 33 Tingstäde
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-12-09
Firmanamn registrerat 1976-12-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE916424079901
2023-12-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Förvaltning av rörelsefastighet
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag

Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag registrerades 1976-12-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag är Berth Karl Bengt Hansson och Marguerite Elisabeth Hansson.

Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag har organisationsnummer 916424-0799. Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Calamnius & Hansson Lantbruksmaskiner Handelsbolag på telefonnummer 0498-27 23 50.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Stenstugu Stenkyrka
620 33 Tingstäde
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress