Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag

Organisationsnummer

916420-8879

Telefon

073-202 12 67

Adress

Åsen
360 70 Åseda

Antal ansvariga

2 st

Vad är Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag?

Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Reparation och försäljning av maskiner samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag

Åsen

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Ingemar Hugosson 25-50%
Ingrid Hugosson 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag består av

Bolagsman

Ingemar Hugosson (75)

Ingrid Hugosson (68)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916420-8879
Firmanamn Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Åsen
Postadress 360 70 Åseda
Säte Uppvidinge, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1985-07-15
Firmanamn registrerat 1985-07-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
69201 - Redovisning och bokföring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Reparation och försäljning av maskiner samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag

Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag registrerades 1985-07-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag är Josef Ingemar Hugo Hugosson och Ingrid Maria Charlotte Hugosson.

Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag har organisationsnummer 916420-8879. Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag har säte i Uppvidinge. Det går bra att ta kontakt med Hallens Maskin & Reparation Handelsbolag på telefonnummer 073-202 12 67.

På samma adress finns även följande företag registrerat, UppVind Ekonomisk förening.

Registrerat på adressen