Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag

Organisationsnummer

916414-6244

Telefon

0123-403 62

Adress

Lovisebergsvägen 4
615 32 Valdemarsvik

Antal ansvariga

2 st

Vad är Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag?

Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Byggande och reparation av båtar samt uthyrning av maskiner och inventarier. Läs mer om Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag

Lovisebergsvägen 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Tord Andersson 0-25%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Tord Andersson (62)

Komplementär

T.A. Snickeri Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916414-6244
Firmanamn Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lovisebergsvägen 4
Postadress 615 32 Valdemarsvik
Säte Valdemarsvik, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-04-30
Firmanamn registrerat 1981-04-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Byggande och reparation av båtar samt uthyrning av maskiner och inventarier.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag

Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag registrerades 1981-04-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag är Tord Jörgen Wilhelm Andersson och komplementär är T.A. Snickeri Aktiebolag.

Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag har organisationsnummer 916414-6244. Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag har säte i Valdemarsvik. Det går bra att ta kontakt med Tosses Båt & Snickeri Kommanditbolag på telefonnummer 0123-403 62.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Föreningen Folkets Hus i Valdemarsvik utan personligt ansvar och FÖRENINGEN HÄLSOBOLAGET I VALDEMARSV ATLET KLUBB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Valdemarsvik.

Registrerat på adressen

Lovisebergsvägen 4
615 32 Valdemarsvik
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: