Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

EBBA Handelsbolag

Organisationsnummer

916413-3069

Information från företaget

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Genom att utnyttja möjligheten att lägga in företagsinformation här kan du nå nya kunder.

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort

Telefon

070-540 88 00

Adress

c/o Anders T Fridén
Nunnebanan 7
618 95 Stavsjö

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är EBBA Handelsbolag?

EBBA Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel och agentur med omkostnadsvaror såsom plastpåsar, pvc'pe-emballagefilm, aluminiumfolie, papperspåsar, pärmar, visst kontorsmaterial, skyddsartiklar såsom tex. engångshandskar, engångsförkläden, reklam, presentariklar, samlarprodukter såsom tex. mynt, frimärken, samlarbilder, mortlar, äggkoppar, pins, nyckelringar, autografer, reklampennor, konst'antikviteter, "klippvaror" som jag kan köpa in till ett ytterst förmånligt pris för att sedan sälja vidare (dessa varor är inte specifikt branschanknutna, utan man agerar från fall till fall) samt därtill hörande verksamhet. Konsulting inom inköp'försäljning såsom bistå hugade klienter vad avser goda råd i inköps och försäljningsärenden. Läs mer om EBBA Handelsbolag

Varifrån kommer informationen om EBBA Handelsbolag?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Information från företaget

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Genom att utnyttja möjligheten att lägga in företagsinformation här kan du nå nya kunder.

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort

Nunnebanan 7

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn KontrollerarKontroll motsvarar det som hos Bolagsverket heter omfattning av kontroll
Anders Fridén 25-50%
Elisabeth Fridén 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i EBBA Handelsbolag består av

Bolagsman

Elisabeth Fridén (74)

Anders Fridén (73)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för EBBA Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

EBBA Handelsbolag ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om EBBA Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916413-3069
Firmanamn EBBA Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2023-04-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nunnebanan 7
Postadress 618 95 Stavsjö
Säte Norrköping, Östergötlands län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1978-10-20
Firmanamn registrerat 1978-10-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE916413306901
2023-10-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47199 - Övrig detaljhandel med brett sortiment
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel och agentur med omkostnadsvaror såsom plastpåsar, pvc'pe-emballagefilm, aluminiumfolie, papperspåsar, pärmar, visst kontorsmaterial, skyddsartiklar såsom tex. engångshandskar, engångsförkläden, reklam, presentariklar, samlarprodukter såsom tex. mynt, frimärken, samlarbilder, mortlar, äggkoppar, pins, nyckelringar, autografer, reklampennor, konst'antikviteter, "klippvaror" som jag kan köpa in till ett ytterst förmånligt pris för att sedan sälja vidare (dessa varor är inte specifikt branschanknutna, utan man agerar från fall till fall) samt därtill hörande verksamhet. Konsulting inom inköp'försäljning såsom bistå hugade klienter vad avser goda råd i inköps och försäljningsärenden.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om EBBA Handelsbolag

EBBA Handelsbolag registrerades 1978-10-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i EBBA Handelsbolag är Märtha Elisabeth Fridén och Anders Tommy Fridén.

EBBA Handelsbolag har organisationsnummer 916413-3069. EBBA Handelsbolag har säte i Norrköping. Det går bra att ta kontakt med EBBA Handelsbolag på telefonnummer 070-540 88 00.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nyköpings kommun.

Registrerat på adressen

Nunnebanan 7
618 95 Stavsjö
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: