Bolagsfakta

Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag

Organisationsnummer

916412-5420

Telefon

013-31 75 80

Adress

Box 350
581 03 Linköping

Antal ansvariga

8 st

Vad är Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag?

Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Advokatverksamhet. Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag registrerades 1976-11-19 och är registrerat som arbetsgivare Läs mer om Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag

Kungsgatan 34

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916412-5420
Firmanamn Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 350
Postadress 581 03 Linköping
Säte Linköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-11-19
Firmanamn registrerat 1987-01-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1994-01-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1990-01-01
2020-10-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
69101 - Advokatbyråverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Advokatverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

Arbetsställe med flest anställdaFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 18058099
Besöksadress: Kungsgatan 34
Postnummer: 582 18
Postort: Linköping
Län: Östergötlands län
Antal anställda: 10-19 anställda
Telefonnummer: 013-31 75 80
Arbetsställenummer: 18058099
SNI-kod: 69101 - Advokatbyråverksamhet
Arbetsställen: 3 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag

Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag registrerades 1976-11-19 och är registrerat som arbetsgivare Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01 och aktivt i momsregistret sedan 1990-01-01.

Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag har organisationsnummer 916412-5420. Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag har säte i Linköping. Det går bra att ta kontakt med Kihlstedts Advokatbyrå Handelsbolag på telefonnummer 013-31 75 80.

På samma adress finns även följande företag registrerade, EKS DÖDSBO, OLOV, DIAT AB, TorgEtt i Linköping AB, Restauranginvest Hamlet Aktiebolag, Terra Munda AB, Bennu AB, DelikatessButiken i Linköping Aktiebolag och Advokatfirman Rågmark Aktiebolag med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Linköping.

Registrerat på adressen

Box 350
581 03 Linköping
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress