Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Ecomet Handelsbolag

Organisationsnummer

916412-3359

Telefon

0140-172 77

Adress

Hättevägen 49
573 93 Tranås

Antal ansvariga

1 st

Vad är Ecomet Handelsbolag?

Ecomet Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Inköp, lagring, distribution, logistik, försäljning, import och export av fordonsbränslen såsom biogas, metangas, naturgas, CNG, LPG etc. och därmed förenlig verksamhet. Konsultverksamhet inom nämnda områden och därmed förenlig verksamhet samt affärsutveckling med specifik inriktning mot energieffektivitet och hållbarhet och därmed förenlig verksamhet. Tekniska och vetenskapliga texter, översättningar, patentverksamhet, redovisning & revision, konsultverksamhet inom utbildning, konsulttjänster avseende exportstöd samt teknisk utveckling inom miljö- och säkerhetsområdet och därmed förenliga verksamhet. Läs mer om Ecomet Handelsbolag

Hättevägen 49 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Berit Maria Ek 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ecomet Handelsbolag består av

Bolagsman

Martin Ek (55)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ecomet Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Ecomet Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916412-3359
Firmanamn Ecomet Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hättevägen 49
Postadress 573 93 Tranås
Säte Tranås, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1972-08-25
Firmanamn registrerat 2019-06-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-12-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Inköp, lagring, distribution, logistik, försäljning, import och export av fordonsbränslen såsom biogas, metangas, naturgas, CNG, LPG etc. och därmed förenlig verksamhet. Konsultverksamhet inom nämnda områden och därmed förenlig verksamhet samt affärsutveckling med specifik inriktning mot energieffektivitet och hållbarhet och därmed förenlig verksamhet. Tekniska och vetenskapliga texter, översättningar, patentverksamhet, redovisning & revision, konsultverksamhet inom utbildning, konsulttjänster avseende exportstöd samt teknisk utveckling inom miljö- och säkerhetsområdet och därmed förenliga verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas ensam av
 • - bolagsmannen
 • - Antalet registrerade bolagsmän har gått ner till en.
 • - Enligt 2 kap. 28 § Lag (1980:1102) om handelsbolag
 • - och enkla bolag anses bolaget ha trätt i likvidation
 • - när detta förhållande bestått i sex månader.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ecomet Handelsbolag

Ecomet Handelsbolag registrerades 1972-08-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Ecomet Handelsbolag är Carl Johan Mårten Martin Ek.

Ecomet Handelsbolag har organisationsnummer 916412-3359. Ecomet Handelsbolag har säte i Tranås. Det går bra att ta kontakt med Ecomet Handelsbolag på telefonnummer 0140-172 77.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Tranås.

Registrerat på adressen

Hättevägen 49
573 93 Tranås

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Ecomet Handelsbolag Aktiv
Martin Ek (Bolagsman)
Aktiv Martin Ek (Bolagsman)
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: