Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

IM International Management Handelsbolag

Organisationsnummer

916407-5716

Telefon

0224-149 10

Adress

c/o Finn Wiedersheim-Paul
Sörbo 121
733 96 Sala

Antal ansvariga

2 st

Vad är IM International Management Handelsbolag?

IM International Management Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Utbildnings- och utredningsverksamhet i företagsekonomi. Läs mer om IM International Management Handelsbolag

Sörbo 121 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Finn Wiedersheim-Paul 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i IM International Management Handelsbolag består av

Bolagsman

Finn Wiedersheim-Paul (84)

Anna Wiedersheim-Paul (81)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för IM International Management Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om IM International Management Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916407-5716
Firmanamn IM International Management Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sörbo 121
Postadress 733 96 Sala
Säte Sala, Västmanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-11-13
Firmanamn registrerat 2008-03-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-11-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Utbildnings- och utredningsverksamhet i företagsekonomi.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Wiedersheim-Paul, Finn Lennart

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om IM International Management Handelsbolag

IM International Management Handelsbolag registrerades 1980-11-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i IM International Management Handelsbolag är Finn Lennart Wiedersheim-Paul och Gertie Anna Elisabeth Göransdotter Wiedersheim-Paul.

IM International Management Handelsbolag har organisationsnummer 916407-5716. IM International Management Handelsbolag har säte i Sala. Det går bra att ta kontakt med IM International Management Handelsbolag på telefonnummer 0224-149 10.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sala.

Registrerat på adressen

Sörbo 121
733 96 Sala
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: