Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Panoramabild Henningsson Kommanditbolag

Organisationsnummer

916407-5054

Telefon

018-55 03 00

Adress

Trunstavägen 37B
741 30 Knivsta

Antal ansvariga

2 st

Vad är Panoramabild Henningsson Kommanditbolag?

Panoramabild Henningsson Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Fotoateljéverksamhet. Panoramabild Henningsson Kommanditbolag registrerades 1969-05-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Panoramabild Henningsson Kommanditbolag

Trunstavägen 37B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Kent Sune Henningsson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Panoramabild Henningsson Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Jörgen Henningsson (55)

Komplementär

Kent Sune Henningsson (78)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Panoramabild Henningsson Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Panoramabild Henningsson Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916407-5054
Firmanamn Panoramabild Henningsson Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Trunstavägen 37B
Postadress 741 30 Knivsta
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1969-05-20
Firmanamn registrerat 1969-05-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1995-01-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1980-01-01
2021-10-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
74202 - Reklamfotoverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fotoateljéverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 20910584
Besöksadress: Trunstavägen 37 B 2tr
Postnummer: 741 30
Postort: Knivsta
Län: Uppsala län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 018-55 03 00
Arbetsställenummer: 20910584
SNI-kod: 74202 - Reklamfotoverksamhet
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Panoramabild Henningsson Kommanditbolag

Panoramabild Henningsson Kommanditbolag registrerades 1969-05-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01 och aktivt i momsregistret sedan 1980-01-01.

Kommanditdelägare i Panoramabild Henningsson Kommanditbolag är Hans Jörgen Henningsson och komplementär är Kent Sune Henningsson.

Panoramabild Henningsson Kommanditbolag har organisationsnummer 916407-5054. Panoramabild Henningsson Kommanditbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Panoramabild Henningsson Kommanditbolag på telefonnummer 018-55 03 00.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Fam Thomsson Media AB, Åslunds El AB, Svensk Markform AB, DL Logistik & Transport AB, Upplands Maskinservice AB och Roslagens Fastigheter AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Knivsta.