Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag

Organisationsnummer

916406-8000

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

070-878 66 87

Adress

Kristallen
754 50 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag?

Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Konsultation och utbildning inom områdena media, marknadsföring och musik. Läs mer om Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag

Varifrån kommer informationen om Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Liknande bolag (SNI 5920)

Här kan du se bolag som liknar Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 5920 - Ljudinspelning och fonogramutgivning), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag.

SNI 5920 - Ljudinspelning och fonogramutgivning

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag består av

Komplementär

Roland Grahn (67)

Kommanditdelägare

Grahn, Lars Gustav

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916406-8000
Firmanamn Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Konkurs avslutad 2021-03-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kristallen
Postadress 754 50 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1996-02-06
Firmanamn registrerat 1996-02-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE916406800001
2023-12-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
59200 - Ljudinspelning och fonogramutgivning
73119 - Övrig reklamverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultation och utbildning inom områdena media, marknadsföring och musik.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag

Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag registrerades 1996-02-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag är och komplementär är Roland Gustav Grahn.

Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag har organisationsnummer 916406-8000. Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Media, Marknad, Musik Konsult i Uppsala Kommanditbolag på telefonnummer 070-878 66 87.

På samma adress finns även följande företag registrerade, AB Zontop, Ofir Invest AB, Cornerbranch AB, Sahlberg Vård AB, Rekryteringsgruppen i Skäggesta AB, Davito Tandvård AB och RASBO HÄRADSALLMÄNNING.