Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

916406-3761

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

08-23 52 40

Adress

c/o Resare
Regeringsgatan 78
111 39 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG?

FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är Förvaltning av aktier och fastigheter. FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG registrerades 1976-08-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG

Varifrån kommer informationen om FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Regeringsgatan 78

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2016-2023

Liknande bolag (SNI 6820)

Här kan du se bolag som liknar FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 6820 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG.

SNI 6820 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Eva Roos Sjöqvist (70) Kolla lön direkt

Komplementär

Förvaltnings Aktiebolaget Luthagen

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG är ett dotterbolag

För koncernmodern anges siffror enligt senaste årsredovisningen, dvs ej enligt koncernredovisningen.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916406-3761
Firmanamn FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Regeringsgatan 78
Postadress 111 39 Stockholm
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-08-20
Firmanamn registrerat 1976-08-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
2024-06-14
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Förvaltning av aktier och fastigheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - 556124-6413 Förvaltnings Aktiebolaget Luthagen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG

FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG registrerades 1976-08-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG är Eva Maria Roos Sjöqvist och komplementär är Förvaltnings Aktiebolaget Luthagen.

FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 916406-3761. FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG på telefonnummer 08-23 52 40.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Förvaltnings Aktiebolaget Luthagen, LNB Catering & Service Aktiebolag, FAH Consulting AB, LL Psykiatri AB, Axelssons Studio och Tolk AB, Centavo AB, Hale Breathing in Stockholm AB och &Berhe agency AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.