Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

916406-3761

Telefon

08-23 52 40

Adress

c/o Resare
Regeringsgatan 78 lgh 1502
111 39 Stockholm

Antal ansvariga

4 st

Vad är FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG?

FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är Förvaltning av aktier och fastigheter. FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG registrerades 1976-08-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG

Regeringsgatan 78 lgh 1502

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Eva Roos Sjöqvist (67)

Maria Resare (56)

Roos, Gudrun Birgitta

Komplementär

Förvaltnings Aktiebolaget Luthagen

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916406-3761
Firmanamn FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Regeringsgatan 78 lgh 1502
Postadress 111 39 Stockholm
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-08-20
Firmanamn registrerat 1976-08-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Förvaltning av aktier och fastigheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - 556124-6413 Förvaltnings Aktiebolaget Luthagen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG

FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG registrerades 1976-08-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG är Gudrun Birgitta Roos och komplementär är Förvaltnings Aktiebolaget Luthagen.

FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 916406-3761. FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med FÖRVALTNINGS AB LUTHAGEN & CO KOMMANDITBOLAG på telefonnummer 08-23 52 40.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Förvaltnings Aktiebolaget Luthagen, Complitax Consulting AB och RESARE, MARIA.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Regeringsgatan 78 lgh 1502
111 39 Stockholm
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: