Bolagsfakta

Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola

Organisationsnummer

916406-1500

Telefon

070-749 86 48

Adress

Västergränd 2
746 33 Bålsta

Antal ansvariga

3 st

Vad är Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola?

Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola är ett handelsbolag vars verksamhet är Odling och försäljningsverksmhet av växter. Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola registrerades 1975-12-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola

Västergränd 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola består av

Bolagsman

Lindeborg, Sickan Gunhild

Lindeborg, Rolf Göran

Rolf Lindeborg trädgård AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916406-1500
Firmanamn Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Västergränd 2
Postadress 746 33 Bålsta
Säte Håbo, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-12-22
Firmanamn registrerat 1975-12-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Odling och försäljningsverksmhet av växter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola

Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola registrerades 1975-12-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola har organisationsnummer 916406-1500. Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola har säte i Håbo. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Lillsjöns Plantskola på telefonnummer 070-749 86 48.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Rolf Lindeborg trädgård AB och Hallin Konsult AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Håbo.

Registrerat på adressen

Västergränd 2
746 33 Bålsta
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress