Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag

Organisationsnummer

916405-8910

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

-

Adress

Munkholmsvägen 17
193 00 Sigtuna

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag?

Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är KONSULTVERKSAMHET i företagsfrågor. Konstruktion, utveckling och försäljning av mekaniska och elektriska komponenter. System Logopedi och Bonitologi med tillhörande verksamhet. Marknadsföra och sälja ett brett sortiment av snabbrörliga konsumtionsvaror dvs produkter för rengöring, hud och hälsovård. Läs mer om Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag

Varifrån kommer informationen om Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Munkholmsvägen 17

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2016-2023

Liknande bolag (SNI 0000)

Här kan du se bolag som liknar Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 0000 - Undergrupp saknas), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag.

SNI 0000 - Undergrupp saknas

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag består av

Bolagsman

Christina Johnsson (64) Kolla lön direkt

Johnsson, Börje Gunnar

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916405-8910
Firmanamn Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Munkholmsvägen 17
Postadress 193 00 Sigtuna
Säte Sigtuna, Stockholms län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-02-22
Firmanamn registrerat 2004-03-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
2024-06-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
KONSULTVERKSAMHET i företagsfrågor. Konstruktion, utveckling och försäljning av mekaniska och elektriska komponenter. System Logopedi och Bonitologi med tillhörande verksamhet. Marknadsföra och sälja ett brett sortiment av snabbrörliga konsumtionsvaror dvs produkter för rengöring, hud och hälsovård.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Johnsson, Börje Gunnar
  • - Johnsson, Christina Marie

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag

Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag registrerades 1980-02-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag är Börje Gunnar Johnsson och Christina Marie Johnsson.

Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag har organisationsnummer 916405-8910. Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag har säte i Sigtuna. Det går bra att ta kontakt med Sigtuna Teknik och Friskvård Handelsbolag på adress Munkholmsvägen 17, 193 00 Sigtuna.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Munkholmsvägen 17
193 00 Sigtuna
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress