Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916405-3051

Telefon

08-618 90 82

Adress

Strandbergsgatan 51
112 51 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG?

KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är MEKANISK VERKSTADSRÖRELSE, TILLVERKNING AV VERK- TYG, LEGOTILLVERKNING AV MEKANISKA KOMPONENTER SAMT MONTERING AV MASKINELEMENT. Läs mer om KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG

Strandbergsgatan 51 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Björn Sixten Blomqvist 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Björn Sixten Blomqvist (78)

Judith Ann Blomqvist (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916405-3051
Firmanamn KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Strandbergsgatan 51
Postadress 112 51 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1978-02-23
Firmanamn registrerat 1978-02-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1994-01-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1978-01-01
2022-11-29
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
25620 - Metallegoarbeten
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
MEKANISK VERKSTADSRÖRELSE, TILLVERKNING AV VERK- TYG, LEGOTILLVERKNING AV MEKANISKA KOMPONENTER SAMT MONTERING AV MASKINELEMENT
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 18430835
Besöksadress: Strandbergsgatan 51
Postnummer: 112 51
Postort: Stockholm
Län: Stockholms län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 08-618 90 82
Arbetsställenummer: 18430835
SNI-kod: 25620 - Metallegoarbeten
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG

KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG registrerades 1978-02-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01 och aktivt i momsregistret sedan 1978-01-01.

Bolagsmän i KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG är Björn Sixten Blomqvist och Judith Ann Blomqvist.

KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916405-3051. KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med KB MEKANISKA VERKSTAD HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-618 90 82.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Industrial Optimizers International AB, Anneli Wallin Deco AB, Adulis restaurang AB, Matthias Van Arkel AB, Rosewall Design AB, Stockholm Bil och Däck AB, RASMUS ANDERS WALLIN INTERIÖR AB och Restaurang Tenngjuteriet Handelsbolag med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.