Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön

Organisationsnummer

916404-9646

Telefon

08-21 45 90

Adress

Björkuddsvägen 10 B
132 37 Saltsjö-Boo

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön?

Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön är ett kommanditbolag vars verksamhet är REDERIVERKSAMHET. Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön registrerades 1977-11-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Torbjörn Svensson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Torbjörn Svensson (69)

Styrelsen i Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön består av

Kommanditdelägare

Torbjörn Svensson (69)

Komplementär

Ångfartygs Aktiebolaget Saltsjön-Mälaren

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916404-9646
Firmanamn Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Björkuddsvägen 10 B
Postadress 132 37 Saltsjö-Boo
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1977-11-11
Firmanamn registrerat 1997-12-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-09-28
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
REDERIVERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön

Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön registrerades 1977-11-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön är Torbjörn Svante Rolandson Svensson och komplementär är Ångfartygs Aktiebolaget Saltsjön-Mälaren.

Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön har organisationsnummer 916404-9646. Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolaget Ångfartyget Saltsjön på telefonnummer 08-21 45 90.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Ångfartygs Aktiebolaget Saltsjön-Mälaren.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nacka.

Registrerat på adressen

Björkuddsvägen 10 B
132 37 Saltsjö-Boo
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress