Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916404-6642

Telefon

08-645 50 60

Adress

c/o Ralph Mühlrad
Lokevägen 11
182 61 Djursholm

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG?

RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är HANDEL MED SPORTARTIKLAR. RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG registrerades 1981-12-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG

Lokevägen 11

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn KontrollerarKontroll motsvarar det som hos Bolagsverket heter omfattning av kontroll
Ola Lars Valfrid Nelson 25-50%
Ralph Mühlrad 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Ralph Mühlrad (62)

Ola Lars Valfrid Nelson (62)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916404-6642
Firmanamn RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lokevägen 11
Postadress 182 61 Djursholm
Säte Danderyd, Stockholms län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-12-22
Firmanamn registrerat 1981-12-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2023-02-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
HANDEL MED SPORTARTIKLAR
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG

RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG registrerades 1981-12-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG är Ralph Josef Mühlrad och Ola Lars Valfrid Nelson.

RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916404-6642. RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG har säte i Danderyd. Det går bra att ta kontakt med RUGBYSPECIALISTEN GRAND SLAM HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-645 50 60.

På samma adress finns även följande företag registrerade, MÜHLRAD & NELSON CORPORATION MNC HANDELSBOLAG och HANDELSBOLAGET MASTERPIECE SPORTS- WEAR MÜHNEL.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Danderyd.