Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916402-9473

Telefon

-

Adress

Nyhem, Skäve
153 00 Järna

Antal ansvariga

2 st

Vad är REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG?

REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är REDOVISNINGSBYRÅ OCH MÄKLARFIRMA SAMT KONSULTATIV VERKSAMHET INOM NÄMNDA BRANSCHER. Läs mer om REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG

Nyhem, Skäve

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Jan Erik Alf Laurén 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Jan Erik Alf Laurén (74)

Annika Margareta Laurén (72)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916402-9473
Firmanamn REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nyhem, Skäve
Postadress 153 00 Järna
Säte Södertälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-10-20
Firmanamn registrerat 1976-10-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
69201 - Redovisning och bokföring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
REDOVISNINGSBYRÅ OCH MÄKLARFIRMA SAMT KONSULTATIV VERKSAMHET INOM NÄMNDA BRANSCHER
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG

REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG registrerades 1976-10-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG är Jan Erik Alf Laurén och Annika Margareta Laurén.

REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916402-9473. REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG har säte i Södertälje. Det går bra att ta kontakt med REDOVISNINGSKONSULTERNA ANNIKA OCH JAN-ERIK LAURÉN HANDELSBOLAG på adress Nyhem, Skäve, 153 00 Järna.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Nyhem, Skäve
153 00 Järna
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress