Bolagsfakta

ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

916402-5729

Telefon

08-20 58 90

Adress

Box 2224
103 15 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG?

ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag som skall bedriva trading-, agentur- och konsultverksamhet, utveckling, tillverkning, marknadsföring och handel med produkter och rättigheter inom data- och elektronikbranschen samt konstruktion, patent och licensiering av data- och elektronikprodukter. Läs mer om ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Hans Göran Bertil Nilsson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Hans Göran Bertil Nilsson (72)

Styrelsen i ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Hans Göran Bertil Nilsson (72)

Komplementär

Alfanet Trading Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916402-5729
Firmanamn ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 2224
Postadress 103 15 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1988-02-24
Firmanamn registrerat 1988-02-24
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
62020 - Datakonsultverksamhet
71121 - Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva trading-, agentur- och konsultverksamhet, utveckling, tillverkning, marknadsföring och handel med produkter och rättigheter inom data- och elektronikbranschen samt konstruktion, patent och licensiering av data- och elektronikprodukter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG

ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG registrerades 1988-02-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG är Hans Göran Bertil Nilsson och komplementär är Alfanet Trading Aktiebolag.

ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 916402-5729. ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med ALFANET PATENT KOMMANDITBOLAG på telefonnummer 08-20 58 90.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Candator Aktiebolag, Briketten Förvaltnings Aktiebolag, Revalta Trading Aktiebolag, Revalta Ekonomi-Konsult Aktiebolag, Riksbron AB, Alfanet Innovation Aktiebolag, Alfanet Invest Aktiebolag och AlfaNet Microdata Aktiebolag med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Box 2224
103 15 Stockholm
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress