Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916401-6157

Telefon

-

Adress

c/o Navigator Organisation Ab
Eriksbergsgatan 6
114 30 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG?

HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet inom projekt, process, system och organisation i samhälle och näringsliv. Läs mer om HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG

Eriksbergsgatan 6

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Per Hörberg 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Per Hörberg (64)

Gabriel Hörberg (34)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916401-6157
Firmanamn HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Eriksbergsgatan 6
Postadress 114 30 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-03-10
Firmanamn registrerat 1976-03-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet inom projekt, process, system och organisation i samhälle och näringsliv.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Hörberg, Per Olof Gustav

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG

HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG registrerades 1976-03-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG är Per Olof Gustav Hörberg och Gabriel Rogelio Per Hörberg.

HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916401-6157. HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med HÖRBERG SYSTEM-PROJEKT HANDELSBOLAG på adress Eriksbergsgatan 6, 114 30 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Navigator Organisation AB, VALT AB, BROSTRANDEN och Café & Bageri Eriksbergsgatan Stockholm Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.