Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916401-2396

Telefon

-

Adress

Svalvägen 33
181 56 Lidingö

Antal ansvariga

2 st

Vad är FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG?

FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är FÖNSTERPUTSNING OCH STÄDNING. FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG registrerades 1975-05-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG

Svalvägen 33 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Rolf Erik Henry Adolfsson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Rolf Erik Henry Adolfsson (78)

ADOLFSSON, DAGMAR MARIA

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916401-2396
Firmanamn FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Svalvägen 33
Postadress 181 56 Lidingö
Säte Lidingö, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-05-09
Firmanamn registrerat 1975-05-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-11-29
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
FÖNSTERPUTSNING OCH STÄDNING
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - ADOLFSSON, ROLF ERIK HENRY

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG

FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG registrerades 1975-05-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG är och Rolf Erik Henry Adolfsson.

FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916401-2396. FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG har säte i Lidingö. Det går bra att ta kontakt med FÖNSTERPUTS BRÖDERNA ADOLFSSON HANDELSBOLAG på adress Svalvägen 33, 181 56 Lidingö.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Lidingö Mark & Bygg AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lidingö.

Registrerat på adressen

Svalvägen 33
181 56 Lidingö