Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM

Organisationsnummer

916400-2629

Telefon

-

Adress

c/o Thomas Bloch
Fridhemsgatan 27
112 40 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM?

HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM är ett handelsbolag vars verksamhet är FASTIGHETSFÖRVALTNING SAMT DÄRMED FÖRENLIG VERK- SAMHET. HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM registrerades 1973-09-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM

Fridhemsgatan 27 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Marton Grünbaum 25-50%
Thomas Sam Bloch 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM består av

Bolagsman

Marton Grünbaum (75)

Thomas Sam Bloch (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916400-2629
Firmanamn HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fridhemsgatan 27
Postadress 112 40 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1973-09-06
Firmanamn registrerat 1973-09-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-12-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
FASTIGHETSFÖRVALTNING SAMT DÄRMED FÖRENLIG VERK- SAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM

HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM registrerades 1973-09-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM är Marton Grünbaum och Thomas Sam Bloch.

HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM har organisationsnummer 916400-2629. HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med HANDELSBOLAGET BMT, BLOCH & GRÜNBAUM på adress Fridhemsgatan 27, 112 40 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Kärnhuset i Stockholm AB, Correct Concept Sweden AB och Avestia AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.