Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

915600-1753

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

08-550 318 70

Adress

c/o ab Hedmark ur
Storgatan 6
151 71 Södertälje

Antal ansvariga

3 st

 

Vad är HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG?

HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är URMAKERIRÖRELSE I FÖRENING MED HANDEL. HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG registrerades 1982-05-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG

Varifrån kommer informationen om HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Storgatan 6

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2016-2023

Liknande bolag (SNI 4777)

Här kan du se bolag som liknar HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 4777 - Specialiserad butikshandel med ur, guldsmedsvaror och smycken), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG.

SNI 4777 - Specialiserad butikshandel med ur, guldsmedsvaror och smycken

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn KontrollerarKontroll motsvarar det som hos Bolagsverket heter omfattning av kontroll
Claes Hedmark 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Ann-Chatrine Burström (74) Kolla lön direkt

Claes Hedmark (73) Kolla lön direkt

Hedmark, Sonja Maria

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 915600-1753
Firmanamn HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2023-06-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Storgatan 6
Postadress 151 71 Södertälje
Säte Södertälje, Stockholms län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1982-05-07
Firmanamn registrerat 1982-05-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE915600175301
2024-05-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47771 - Specialiserad butikshandel med ur
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
URMAKERIRÖRELSE I FÖRENING MED HANDEL
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG

HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG registrerades 1982-05-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG har organisationsnummer 915600-1753. HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG har säte i Södertälje. Det går bra att ta kontakt med HEDMARKS UR, CLAES HEDMARK & CO HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-550 318 70.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Aktiebolaget Hedmarks Ur, King Guld AB, A-S Guld AB, MF TEKNIK i Södertälje AB och Storgatans Grillkök AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Södertälje.