Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

912400-2461

Telefon

08-500 306 28

Adress

Södertäljevägen 53
137 56 Tungelsta

Antal ansvariga

2 st

Vad är GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG?

GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är TRÄDGÅRDSNÄRING. GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG registrerades 1986-10-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG

Södertäljevägen 53

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Jan Sand 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Jan Sand (66)

Aktiebolaget Granebergs Handelsträdgård

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 912400-2461
Firmanamn GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Södertäljevägen 53
Postadress 137 56 Tungelsta
Säte Haninge, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1986-10-28
Firmanamn registrerat 1986-10-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
TRÄDGÅRDSNÄRING
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Sand, Jan Greger Gustav

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG

GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG registrerades 1986-10-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG är Aktiebolaget Granebergs Handelsträdgård och Jan Greger Gustav Sand.

GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG har organisationsnummer 912400-2461. GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG har säte i Haninge. Det går bra att ta kontakt med GRANEBERGS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-500 306 28.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Aktiebolaget Granebergs Handelsträdgård, SAND, ÅSA och FOLK OCH TRÄDGÅRD I TUNGELSTA.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Haninge.

Registrerat på adressen

Södertäljevägen 53
137 56 Tungelsta
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: