Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

902003-7587

Telefon

-

Adress

Box 22047
104 22 Stockholm

Antal ansvariga

3 st

Vad är NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG?

NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är ÄGA OCH FÖRVALTA FASTIGHETER. NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG registrerades 1951-12-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Johan Nessen 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Åhs Kontorstjänst Aktiebolag

Komplementär

Nessen Förvaltnings Aktiebolag

Testebo Fastighets Aktiebolag

Revisor för bolaget

Huvudansvarig revisor

Christian Petersson Törnquist (32)

Revisor

Grant Thornton Sweden AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902003-7587
Firmanamn NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 22047
Postadress 104 22 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1951-12-22
Firmanamn registrerat 1951-12-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1990-01-01
2022-05-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
ÄGA OCH FÖRVALTA FASTIGHETER
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - komplementärerna

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 28966398
Besöksadress: Herserudsvägen 16
Postnummer: 181 50
Postort: Lidingö
Län: Stockholms län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 28966398
SNI-kod: 68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG

NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG registrerades 1951-12-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registerat för F-skatt, och aktivt i momsregistret sedan 1990-01-01.

Kommanditdelägare i NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG är Åhs Kontorstjänst Aktiebolag och komplementär är Nessen Förvaltnings Aktiebolag. Revisor för bolaget är Grant Thornton Sweden AB.

NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 902003-7587. NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med NESSENS FASTIGHETER KOMMANDITBOLAG på adress Box 22047, 104 22 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, ANDERSSONS DÖDSBO, MAJ ELISABET, Eva Nessen Swedish Classic Furniture, Nessen Förvaltnings Aktiebolag, Förvaltningsaktiebolaget Två Enn och Testebo Fastighets Aktiebolag.

Registrerat på adressen