Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag

Organisationsnummer

902003-7520

Telefon

-

Adress

c/o Per Rinaldo
Strålgatan 45
112 63 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag?

Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Musik och mediaproduktion och därmed förenliga verksamheter. Läs mer om Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag

Strålgatan 45

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2013-2020

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Per Rinaldo 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Hans Åke Rinaldo (74)

Komplementär

Per Rinaldo (37)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902003-7520
Firmanamn Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Strålgatan 45
Postadress 112 63 Stockholm
Säte Haninge, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1972-04-27
Firmanamn registrerat 2010-11-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2012-05-24
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2012-05-24
2021-12-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
90010 - Artistisk verksamhet
59200 - Ljudinspelning och fonogramutgivning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Musik och mediaproduktion och därmed förenliga verksamheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 52221181
Besöksadress: Strålgatan 45
Postnummer: 112 63
Postort: Stockholm
Län: Stockholms län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 52221181
SNI-kod: 90010 - Artistisk verksamhet
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag

Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag registrerades 1972-04-27 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2012-05-24 och aktivt i momsregistret sedan 2012-05-24.

Kommanditdelägare i Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag är Hans Åke Rinaldo och komplementär är Hans Per Axel Rinaldo.

Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag har organisationsnummer 902003-7520. Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag har säte i Haninge. Det går bra att ta kontakt med Per Rinaldo Musik & Mediaproduktion Kommanditbolag på adress Strålgatan 45, 112 63 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Bogghed Helicopter AB, Create & Construct Stockholm AB, iDPloy AB, Carl Folke AB och Whylemin Music.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.