Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag

Organisationsnummer

902003-3941

Telefon

-

Adress

Ulvsundavägen 31
167 32 Bromma

Antal ansvariga

2 st

Vad är Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag?

Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Förvaltning av fastighet. Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag registrerades 1973-05-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag

Ulvsundavägen 31 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Mikael Rydberg 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Fastigheten Lertaget 20 AB

Komplementär

M Rydberg Förvaltning AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902003-3941
Firmanamn Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ulvsundavägen 31
Postadress 167 32 Bromma
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1973-05-30
Firmanamn registrerat 2012-04-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2012-05-10
2022-09-28
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Förvaltning av fastighet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 52175122
Besöksadress: Ulvsundavägen 31
Postnummer: 167 32
Postort: Bromma
Län: Stockholms län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 52175122
SNI-kod: 68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag

Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag registrerades 1973-05-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registerat för F-skatt, och aktivt i momsregistret sedan 2012-05-10.

Kommanditdelägare i Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag är Fastigheten Lertaget 20 AB och komplementär är M Rydberg Förvaltning AB.

Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag har organisationsnummer 902003-3941. Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Fastigheten Lertaget 20 Kommanditbolag på adress Ulvsundavägen 31, 167 32 Bromma.

På samma adress finns även följande företag registrerade, M.R. Måleri Aktiebolag, TRG Traneberg Redovisning AB, M Rydberg Förvaltning AB, Fastigheten Lertaget 20 AB och Padel 4 U Sweden AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.