Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag

Organisationsnummer

902002-7711

Telefon

08-31 39 07

Adress

c/o Wanda Kalinowska
Surbrunnsgatan 5
114 27 Stockholm

Antal ansvariga

3 st

Vad är Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag?

Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med kläder. Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag registrerades 1989-03-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag

Surbrunnsgatan 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag består av

Bolagsman

Ryszard Rudolf Kalinowski (76)

Wanda Halina Kalinowska (73)

Isabella Kalinowska Hollstrand (51)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902002-7711
Firmanamn Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Surbrunnsgatan 5
Postadress 114 27 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1989-03-15
Firmanamn registrerat 1995-12-27
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med kläder.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag

Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag registrerades 1989-03-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag har organisationsnummer 902002-7711. Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Isabella's Hollstrand Fashion Handelsbolag på telefonnummer 08-31 39 07.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Advokatbyrån Philip Hedberg AB och Jepis AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.