Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag

Organisationsnummer

902002-6929

Telefon

08-660 85 90

Adress

c/o Bergström
Frekevägen 20
182 65 Djursholm

Antal ansvariga

3 st

Vad är Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag?

Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Installationsverksamhet och verkstadsrörelse. Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag registrerades 1968-02-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag

Frekevägen 20 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag består av

Bolagsman

Birgitta Hultbom (78)

Anders Bergström (56)

Hultbom, Jan Maths Bertil

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902002-6929
Firmanamn Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Frekevägen 20
Postadress 182 65 Djursholm
Säte Danderyd, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1968-02-09
Firmanamn registrerat 1968-02-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-12-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Installationsverksamhet och verkstadsrörelse
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag

Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag registrerades 1968-02-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag har organisationsnummer 902002-6929. Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag har säte i Danderyd. Det går bra att ta kontakt med Bröderna Hultbom El & Tele Handelsbolag på telefonnummer 08-660 85 90.

På samma adress finns även följande företag registrerade, BATAEO AB och AETEB Holding AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Danderyd.

Registrerat på adressen

Frekevägen 20
182 65 Djursholm
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: