Bolagsfakta

AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

902001-1301

Telefon

08-661 04 10

Adress

c/o Add&subtract Ab
Artillerigatan 42
114 45 Stockholm

Antal ansvariga

3 st

Vad är AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG?

AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är ÄGA OCH FÖRVALTA FAST EGENDOM SAMT IDKA BYGGNADS- VERKSAMHET. Läs mer om AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG

Artillerigatan 42

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Bo Göran Hultström 25-50%
Lars Hultström 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Lars Hultström (77)

Bo Göran Hultström (74)

Komplementär

Argus Förvaltnings Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902001-1301
Firmanamn AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Artillerigatan 42
Postadress 114 45 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1960-09-17
Firmanamn registrerat 1960-09-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-29
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
ÄGA OCH FÖRVALTA FAST EGENDOM SAMT IDKA BYGGNADS- VERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG

AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG registrerades 1960-09-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG är Lars Håkan Hultström och komplementär är Argus Förvaltnings Aktiebolag.

AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 902001-1301. AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med AKTIEBOLAGET KÄGELBANAN & CO KOMMANDITBOLAG på telefonnummer 08-661 04 10.

På samma adress finns även följande företag registrerade, NOWO FUND, BSL Vetenskaplig filial, Rationell Fastighetsförvaltning Aktiebolag, Argus Förvaltnings Aktiebolag, NATAB Natur Anpassad Teknik AB, Sven Zakrissons Ryggcentrum Aktiebolag, Tellus Fonder AB och Sabouri Gruppen Fastighets AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Artillerigatan 42
114 45 Stockholm
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress