Bolagsfakta

KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO

Organisationsnummer

902000-1393

Telefon

-

Adress

Box 7156
103 88 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO?

KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO är ett kommanditbolag vars verksamhet är FÖRVÄRVA OCH FÖRVALTA FAST OCH LÖS EGENDOM. KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO registrerades 1960-10-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Mårten Persson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Fastighetsaktiebolaget Gusto

Styrelsen i KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO består av

Komplementär

Mårten Persson (51)

Kommanditdelägare

Fastighetsaktiebolaget Gusto

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902000-1393
Firmanamn KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 7156
Postadress 103 88 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1960-10-29
Firmanamn registrerat 1960-10-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-28
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
FÖRVÄRVA OCH FÖRVALTA FAST OCH LÖS EGENDOM
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO

KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO registrerades 1960-10-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO är Fastighetsaktiebolaget Gusto och komplementär är Mårten Jan Ola Persson.

KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO har organisationsnummer 902000-1393. KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med KOMMANDITBOLAGET AVANTI, PERSSON ET CO på adress Box 7156, 103 88 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Fastighetsaktiebolaget Gusto, Zzz Hotel AB, Mornington Hotel i Göteborg AB, Helmer Perssons Eftr. AB, Mornington Hotel Group AB, E-commerce Center Scandinavian Hotels Aktiebolag, Sommargyllingen AB och Boxton AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Box 7156
103 88 Stockholm
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress