Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening

Organisationsnummer

793200-1055

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

063-12 46 60

Adress

c/o Bäck & Lohse
Box 548
831 27 Östersund

Antal ansvariga

1 st

 

Vad är Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening?

Föreningen har till ändamål att bedriva verksamhet med anknytning till skogs- schakt- och byggentreprenader samt bedriva transport- verksamhet. Föreningens ändamål är att inom ramen för denna verk- samhet främja medlemmarnas... Läs mer om Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening

Varifrån kommer informationen om Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Liknande bolag (SNI 4399)

Här kan du se bolag som liknar Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 4399 - Övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening.

SNI 4399 - Övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening består av

Likvidator

Rolf Lohse (73)

Revisor för bolaget

Huvudansvarig revisor

Anders Erik Eriksson (56)

Revisor

Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 793200-1055
Firmanamn Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Likvidation avslutad 2020-12-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 548
Postadress 831 27 Östersund
Säte Östersund, Jämtlands län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1962-11-09
Firmanamn registrerat 1962-11-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE793200105501
2023-11-28
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
43991 - Uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner med förare
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att bedriva verksamhet med anknytning till skogs- schakt- och byggentreprenader samt bedriva transport- verksamhet. Föreningens ändamål är att inom ramen för denna verk- samhet främja medlemmarnas ekonomiska intressen, bl a genom att: förmedla uthyrning av maskiner och fordon, i eget namn träffa av- tal om utförande av tjänster, i avsikt att bereda medlemmarna en god och lönsam sysselsättning för deras maskiner och fordon och utöva annan därmed förenlig verksamhet. Föreningen skall för att uppnå sina mål ha ett kontor i Östersund. Föreningen må därutöver förvärva fast egendom och andra tillgångar. Föreningen får vidare biträda medlemmarna med rådgivning och kalkylering, samt med ad- ministrativa göromål.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening

Registrerat på adressen

Box 548
831 27 Östersund

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

ENQVISTS DÖDSBO, ANDERS TORSTEN Ej aktiv
Ej aktiv
Jämtlands läns Schaktförmedling Ekonomisk Förening Likvidation
Likvidation
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress