Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Charlottenbergs LBC ek för

Organisationsnummer

772000-0335

Telefon

0571-206 40

Adress

Box 300
671 27 Arvika

Antal ansvariga

9 st

Vad är Charlottenbergs LBC ek för

Föreningen har till ändamål att utöva sådan sund och effektiv transportförsäljningsverksamhet, som främjar medlemmarnas eko- nomiska intressen. Föreningen skall därvid - i eget namn träffa avtal om utförande av tjänster, som... Läs mer om Charlottenbergs LBC ek för

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Charlottenbergs LBC ek för.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Extern firmatecknare

Curt Nilsson (68)

Styrelsen i Charlottenbergs LBC ek för består av

Styrelseledamot

Morgan Fält (67)

Kjell Olav Ingelsrudöya (65)

Peter Andersson (61)

Patrick Elgh (53)

Pär Börjesson (52)

Styrelsesuppleant

Per Göran Arne Persson (75)

Sune Tor Nilsson (64)

Yvonne Hultgren (61)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Charlottenbergs LBC ek för. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Charlottenbergs LBC ek för

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 772000-0335
Firmanamn Charlottenbergs LBC ek för
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 300
Postadress 671 27 Arvika
Säte Eda, Värmlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1943-09-16
Firmanamn registrerat 1974-08-27
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1994-01-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1969-01-01
2021-10-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler
08120 - Utvinning av sand, grus och berg; utvinning av lera och kaolin
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att utöva sådan sund och effektiv transportförsäljningsverksamhet, som främjar medlemmarnas eko- nomiska intressen. Föreningen skall därvid - i eget namn träffa avtal om utförande av tjänster, som inne- fattar eller förutsätter tillhandahållande av transportred- skap - inom ramen för sålunda träffade avtal bereda så god och lön- sam sysselsättning som möjligt för medlemmarnas transport- redskap samt utöva annan med ovanstående förenlig verksamhet. Därutöver kan föreningen - för medlemmarna förmedla inköp av transportredskap och för- nödenheter - inrätta intressekontor för medlemmarna för att åt den ombe- sörja avlöningsuträkning och utbetalning och utföra andra för deras verksamhet erforderliga administrativa göromål samt iakttaga av Svenska Åkeriförbundet och Värmlands Åkeriförening fattade beslut som gagnar föreningens intressen och verka för genomförandet av förbundets och föreningens rekommendationer. Till fullföljande av sitt ändamål skall föreningen i den ort, där styrelsen har sitt säte, inräta huvudkontor samt i övrigt avdelningskontor inom verksamhetsområdet. Vidare skall förening en i den mån så befinnes förenligt med verksamheten bedrivande, förvärva fast egendom och andra anläggningstillgångar. ;
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen
 • Firman tecknas var för sig av
 • - Börjesson, Pär Mikael
 • - Elgh, Lars Patrick
 • - Nilsson, Curt Erik

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 11226768
Besöksadress:
Postnummer:
Postort: Arvika
Län: Värmlands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 0571-206 40
Arbetsställenummer: 11226768
SNI-kod: 68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Charlottenbergs LBC ek för