Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kooperativet Kalvefall Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769638-4077

Telefon

-

Adress

c/o Olle Forsell
Kalvefalls Gård
570 62 Ydre

Antal ansvariga

3 st

Vad är Kooperativet Kalvefall Ekonomisk förening

Syftet med föreningen är att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att bedriva en ekonomisk verksamhet som medlemmarna deltar i. För livsmedelsförsörjningen i landet måste en generationsväxling till, kooperatives... Läs mer om Kooperativet Kalvefall Ekonomisk förening

Kalvefalls Gård

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2013-2020

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kooperativet Kalvefall Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kooperativet Kalvefall Ekonomisk förening består av

Ordförande

Lelle Karlsson (73)

Styrelseledamot

Lelle Karlsson (73)

Olov Forsell (68)

Albin Forsell (34)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kooperativet Kalvefall Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kooperativet Kalvefall Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769638-4077
Firmanamn Kooperativet Kalvefall Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kalvefalls Gård
Postadress 570 62 Ydre
Säte Ydre, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2020-02-13
Firmanamn registrerat 2020-02-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-11-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Syftet med föreningen är att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att bedriva en ekonomisk verksamhet som medlemmarna deltar i. För livsmedelsförsörjningen i landet måste en generationsväxling till, kooperatives skall aktivt verka för att främst unga som inte har tillgång till jord eller kapital skall kunna verka i livsmedelsproduktion på landsbygd. För landsbygdens positiva utveckling krävs att produktion och förädling av landsbygdens råvaror återtas, samt att direkta vägar till användandet av dessa skapas. Kooperativet samlar människor som på olika sätt vill bidra till detta syfte. Detta genom att Bedriva jordbruk med förädling, servering och förädling av chark- mejeri- bageriprodukter Bedriva handelsträdgård med förädling, servering och försäljning av rot- blad- och grönsaker. Bedriva tjänster och uppdrag i lokalsamhället som stalltvätt, sanering, byggverksamhet, trädgårdsskötsel och bemanning. Bedriva social verksamhet som arbetsträning, praktik, rehabilitering och skydd av utsatta Bedriva integrerande verksamhet som ger människor möjlighet att ingå i sociala sammanhang och i kooperativets sociala verksamhet. Bedriva verksamhet inom skog, förädling och tillverkning av ved och träprodukter. Föreningen skall arbeta utifrån de kooperativa principerna och värderingarna.Föreningen äger rätt att bedriva projektverksamhet eller delta i andras för att bredda kunskap och intresse för ändamålet. Verksamheten kan komma att bedrivas som uppdrag och genom dotterföretag till föreningen, företag som inte behöver vara helägt av föreningen. Arbetsinsatser i föreningen kan ske ideellt, med ersättning in natura och med ekonomisk ersättning så även med f.skatt. Föreningen är partipolitisk och religiöst obunden.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kooperativet Kalvefall Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Kalvefalls Gård
570 62 Ydre
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress