Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Brunnsviksvägens kooperativ hyresrättsförening

Organisationsnummer

769631-3308

Telefon

-

Adress

c/o Bengt Gustafsson
Höjerensvägen 1D
273 50 Brösarp

Antal ansvariga

4 st

Vad är Brunnsviksvägens kooperativ hyresrättsförening

Brösarp kooperativ hyresrättsförening har till ändamål - att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förvalta fastigheter och härigenom till medlemmarna upplåta lägenheter för trygghet'seniorboende med kooperativ... Läs mer om Brunnsviksvägens kooperativ hyresrättsförening

Höjerensvägen 1D © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Brunnsviksvägens kooperativ hyresrättsförening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Brunnsviksvägens kooperativ hyresrättsförening består av

Ordförande

Bengt Willy Gustafsson (73)

Styrelseledamot

Bengt Willy Gustafsson (73)

Anders Cederberg (83)

Mona Siv-Britt Andersson (65)

Styrelsesuppleant

Nils Anders Johan Månsson (81)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Brunnsviksvägens kooperativ hyresrättsförening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Brunnsviksvägens kooperativ hyresrättsförening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769631-3308
Firmanamn Brunnsviksvägens kooperativ hyresrättsförening
Bolagsform Kooperativ hyresrättsförening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Höjerensvägen 1D
Postadress 273 50 Brösarp
Säte Tomelilla, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2015-12-10
Firmanamn registrerat 2015-12-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-01-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Brösarp kooperativ hyresrättsförening har till ändamål - att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förvalta fastigheter och härigenom till medlemmarna upplåta lägenheter för trygghet'seniorboende med kooperativ hyresrätt, samt att genom medlemmarna egna förvaltningsarbeten verka för ett ekonomiskt hållbart boende - att genom medlemmarnas egna insatser tillhandahålla verksamhet, service och tjänster för främjande av medlemmarnas akiva boendegemenskap, trygghet, trivsel och samvaro samt härigenom verka för ett socialt hållbart boende. - att med miljöbefrämjande insatser stödja lokala kretslopp, hushålla med ändliga resurser och verka för ett ekologiskt hållbart boende - att på politiskt, religiös samt etnisk neutral grund, stärka medlemmarnas såväl individuella som gemensamma inflytande och beslutanderätt, samt genom öppet och aktivt föreningsarbete, verka för ett demokratiskt hållbart boende.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Brunnsviksvägens kooperativ hyresrättsförening

Registrerat på adressen

Höjerensvägen 1D
273 50 Brösarp
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress