Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Omsorgsförlaget Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769627-4989

Adress

Cykelstigen 2
813 40 Torsåker

Antal ansvariga

3 st

Vad är Omsorgsförlaget Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att ge ut utbildnings- och informationsmaterial som handlar om anhörigskapet och om olika funktionsvarianter samt erbjuda föreläsningar och... Läs mer om Omsorgsförlaget Ekonomisk förening

Cykelstigen 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Omsorgsförlaget Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Omsorgsförlaget Ekonomisk förening består av

Ordförande

Annie Boström (55)

Styrelseledamot

Annie Boström (55)

Sigrid Lagander (34)

Edward Wahnström (32)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Omsorgsförlaget Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Omsorgsförlaget Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769627-4989
Firmanamn Omsorgsförlaget Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Cykelstigen 2
Postadress 813 40 Torsåker
Säte Hofors, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2014-01-21
Firmanamn registrerat 2014-01-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2014-10-16
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2015-01-15
2021-05-11
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
85420 - Universitets- eller högskoleutbildning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att ge ut utbildnings- och informationsmaterial som handlar om anhörigskapet och om olika funktionsvarianter samt erbjuda föreläsningar och utbildningar inom området. Utbildnings- och informationsmaterialet är lättillgängligt, tidsenligt och har tekniska innovationer. Materialet är verklighetsförankrat och bygger på forskning, studier och egna erfarenheter. Föreningen har en helhetssyn på människan och främjar mänsklig tillväxt. Föreningen verkar för att, i den mån det är möjligt, bereda platser för social arbetsintegrering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - ledamöterna

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 55120380
Besöksadress: Cykelstigen 2
Postnummer: 813 40
Postort: Torsåker
Län: Gävleborgs län
Antal anställda: 1-4 anställda
Telefonnummer: 073-861 13 02
Arbetsställenummer: 55120380
SNI-kod: 85420 - Universitets- eller högskoleutbildning
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Omsorgsförlaget Ekonomisk förening

Registrerat på adressen