Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Utvecklings Verkstan i Västernorrland Ek. för.

Organisationsnummer

769615-0734

Telefon

0660-923 77

Adress

Utteråvägen 35
895 95 Mellansel

Antal ansvariga

4 st

Vad är Utvecklings Verkstan i Västernorrland Ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva produktutveckling av ändamålsenliga produkter inom området hus och hem samt annan därmed förenlig verksamhet, för försäljning... Läs mer om Utvecklings Verkstan i Västernorrland Ek. för.

Utteråvägen 35

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Utvecklings Verkstan i Västernorrland Ek. för..

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Utvecklings Verkstan i Västernorrland Ek. för. består av

Styrelseledamot

Åke Kassman (67)

Nils Gunnar Sundström (63)

Susanne Quist (58)

Björn-Erik Sundström (56)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Utvecklings Verkstan i Västernorrland Ek. för.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Utvecklings Verkstan i Västernorrland Ek. för.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769615-0734
Firmanamn Utvecklings Verkstan i Västernorrland Ek. för.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Utteråvägen 35
Postadress 895 95 Mellansel
Säte Örnsköldsvik, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-09-22
Firmanamn registrerat 2006-09-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva produktutveckling av ändamålsenliga produkter inom området hus och hem samt annan därmed förenlig verksamhet, för försäljning alternativt egen tillverkning av slutprodukt.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas ensam av
  • - Quist, Susanne Margareta

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Utvecklings Verkstan i Västernorrland Ek. för.

Registrerat på adressen

Utteråvägen 35
895 95 Mellansel
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress