Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Möklinta Lantkraft ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-9686

Telefon

-

Adress

c/o Rickard Jansson
Hammarby 104
733 99 Möklinta

Antal ansvariga

4 st

Vad är Möklinta Lantkraft ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva handel med biobränsle samt till externa kunder erbjuda service och underhåll av värmeanläggningar och därmed förenlig verksamhet.... Läs mer om Möklinta Lantkraft ekonomisk förening

Hammarby 104

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Möklinta Lantkraft ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Möklinta Lantkraft ekonomisk förening består av

Ordförande

Fredrik Sjöberg (51)

Styrelseledamot

Fredrik Sjöberg (51)

Lars Verner Lundesjö (73)

Gunnar Per Göran Gunnarsson (63)

Karl Rickard Jansson (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Möklinta Lantkraft ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Möklinta Lantkraft ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-9686
Firmanamn Möklinta Lantkraft ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hammarby 104
Postadress 733 99 Möklinta
Säte Sala, Västmanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-08-28
Firmanamn registrerat 2006-08-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva handel med biobränsle samt till externa kunder erbjuda service och underhåll av värmeanläggningar och därmed förenlig verksamhet. Föreningen ska också fungera som en producentförening för gemensamma inköp och försäljning av lantbruksprodukter för medlemmarna. Dessutom ska föreningen kunna ta uppdrag inom entreprenad och personal uthyrning riktad mot den gröna sektorn.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Jansson, Karl Rickard
  • - Sjöberg, Karl Fredrik

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Möklinta Lantkraft ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Hammarby 104
733 99 Möklinta
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress