Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Bostadsrättsföreningen Fjällbjörken i Osthang

Organisationsnummer

769614-8498

Telefon

08-120 500 00

Adress

c/o Jan Larsson
Lövåsvägen 17
191 45 Sollentuna

Antal ansvariga

4 st

Vad är Bostadsrättsföreningen Fjällbjörken i Osthang

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus utan begränsning i tiden upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande för eget och för andras bruk. Medlemmarnas rätt i... Läs mer om Bostadsrättsföreningen Fjällbjörken i Osthang

Lövåsvägen 17

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Bostadsrättsföreningen Fjällbjörken i Osthang.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bostadsrättsföreningen Fjällbjörken i Osthang består av

Ordförande

Jan Larsson (57)

Styrelseledamot

Jan Larsson (57)

Nils-Olof Ekelöw (60)

Klas Persson (59)

Styrelsesuppleant

Elisabeth Ehrlén (73)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bostadsrättsföreningen Fjällbjörken i Osthang. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Bostadsrättsföreningen Fjällbjörken i Osthang

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-8498
Firmanamn Bostadsrättsföreningen Fjällbjörken i Osthang
Bolagsform Bostadsrättsförening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lövåsvägen 17
Postadress 191 45 Sollentuna
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-07-26
Firmanamn registrerat 2006-07-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68204 - Förvaltning i bostadsrättsföreningar
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus utan begränsning i tiden upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande för eget och för andras bruk. Medlemmarnas rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. En medlem som innehar en bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas två i förening av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bostadsrättsföreningen Fjällbjörken i Osthang

Registrerat på adressen

Lövåsvägen 17
191 45 Sollentuna
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: