Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Stormbringer MC Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-8407

Telefon

-

Adress

Måvägen 25
891 55 ARNÄSVALL

Antal ansvariga

3 st

Vad är Stormbringer MC Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarns ekonomiska intressen genom att anordna festverksamhet och tillställningar samt främja motorcykelkulturen och motorcyklarnas bevarande samt stödja ungdomars motorcykelintresse. Läs mer om Stormbringer MC Ekonomisk förening

Måvägen 25

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Stormbringer MC Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Stormbringer MC Ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Olof Gidlöf (64)

Roger Byström (56)

Tomas Karlsson (55)

Revisor för bolaget

Revisor

Anders Nordgren (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Stormbringer MC Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Stormbringer MC Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-8407
Firmanamn Stormbringer MC Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Måvägen 25
Postadress 891 55 ARNÄSVALL
Säte Örnsköldsvik, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-07-21
Firmanamn registrerat 2006-07-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarns ekonomiska intressen genom att anordna festverksamhet och tillställningar samt främja motorcykelkulturen och motorcyklarnas bevarande samt stödja ungdomars motorcykelintresse.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Stormbringer MC Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Måvägen 25
891 55 ARNÄSVALL
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress