Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Entreprenörsfabriken i Heby ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-6930

Telefon

070-760 04 33

Adress

c/o Kl Redovisning Ab
Lagbo 191
744 92 Huddungeby

Antal ansvariga

3 st

Vad är Entreprenörsfabriken i Heby ekonomisk förening

Föreningens ändamål är att verka för en ekonomisk tillväxt i Heby kommun och i Mälardalens område vilket samtidigt kommer att gynna medlemmarnas ekonomiska intressen. Detta kan ske genom rådgivning, seminarier, workshops,... Läs mer om Entreprenörsfabriken i Heby ekonomisk förening

Lagbo 191

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Entreprenörsfabriken i Heby ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Entreprenörsfabriken i Heby ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Urban Ekholm Laurin (69)

Leonidas Padazakos (57)

Sonja Padazakos (54)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Entreprenörsfabriken i Heby ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Entreprenörsfabriken i Heby ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-6930
Firmanamn Entreprenörsfabriken i Heby ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lagbo 191
Postadress 744 92 Huddungeby
Säte Heby, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-06-30
Firmanamn registrerat 2006-06-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
82300 - Arrangemang av kongresser och mässor
52100 - Magasinering och varulagring
62010 - Dataprogrammering
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningens ändamål är att verka för en ekonomisk tillväxt i Heby kommun och i Mälardalens område vilket samtidigt kommer att gynna medlemmarnas ekonomiska intressen. Detta kan ske genom rådgivning, seminarier, workshops, anordning av mässor och konferenser. Föreningen kommer att tillhandahålla tekniska lösningar inom Internetprofilering, marknadsföring och försäljning som skall vara tillgängliga till sina medlemmar. Vi kommer att verka för: * en förbättrad miljö * ett ökat antal kunskapsbaserade, tjänstebaserade och handels SMFföretag i kommunen * en ökad tillgång till lokalt och externt riskkapital * ett ökat samarbete mellan lokala företag och universitet och högskolor i området * att höja utbildnings- och specialiseringsnivån bland de olika entreprenörerna i kommunen * flera arbetstillfällen innom tillväxtbranscher * en ökad och och välorganiserad besöksnäring baserad på våra naturgivna resurser.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas ensam av
  • - Padazakos, Leonidas

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Entreprenörsfabriken i Heby ekonomisk förening