Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Norrköpings Företagsgrupp Ek. för.

Organisationsnummer

769614-5601

Telefon

-

Adress

Maskingatan 12
602 23 Norrköping

Antal ansvariga

10 st

Vad är Norrköpings Företagsgrupp Ek. för.

Föreningen har som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska och allmänna intressen, genom att verka för: I frågor av gemensam natur företräda medlemmmarnas ekonomiska och andra intressen genom att ha regelbundna kontakter... Läs mer om Norrköpings Företagsgrupp Ek. för.

Maskingatan 12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Mats Cademan 0-25%
Mikael Åhrberg 0-25%
Per Westberg 0-25%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Norrköpings Företagsgrupp Ek. för.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Norrköpings Företagsgrupp Ek. för.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-5601
Firmanamn Norrköpings Företagsgrupp Ek. för.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Maskingatan 12
Postadress 602 23 Norrköping
Säte Norrköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-05-31
Firmanamn registrerat 2006-05-31
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska och allmänna intressen, genom att verka för: I frågor av gemensam natur företräda medlemmmarnas ekonomiska och andra intressen genom att ha regelbundna kontakter och samarbete med myndigheter, organisationer och andra intressenter. att förhandla fram för medlemmarna fördelaktiga avtal med leverantörer. utbyte av informationer, erfarenheter, och kunnande medlemmarna emellan. utvecklande av samarbetsformer som gemensamt kan utnyttjas av medlemmarna.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas två i förening av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Norrköpings Företagsgrupp Ek. för.