Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Brukarkooperativet Barken Assistans ek. för.

Organisationsnummer

769614-5536

Telefon

070-614 66 73

Adress

c/o BARKEN ASSISTANS AB
Vasagatan 34
777 30 SMEDJEBACKEN

Antal ansvariga

3 st

Vad är Brukarkooperativet Barken Assistans ek. för.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska in- tressen genom: * att erbjuda stöd till dem som genom myndighets beslut fått ekonomiska resurser till personlig assistans * att vara arbetsgivare åt personliga... Läs mer om Brukarkooperativet Barken Assistans ek. för.

Vasagatan 34

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Brukarkooperativet Barken Assistans ek. för..

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Brukarkooperativet Barken Assistans ek. för. består av

Styrelseledamot

Kenny Brandt (63)

Riitta Brandt (60)

Stefan Östby (48)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Brukarkooperativet Barken Assistans ek. för.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Brukarkooperativet Barken Assistans ek. för.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-5536
Firmanamn Brukarkooperativet Barken Assistans ek. för.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vasagatan 34
Postadress 777 30 SMEDJEBACKEN
Säte Smedjebacken, Dalarnas län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-05-30
Firmanamn registrerat 2006-05-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska in- tressen genom: * att erbjuda stöd till dem som genom myndighets beslut fått ekonomiska resurser till personlig assistans * att vara arbetsgivare åt personliga assistenter till medlemmar * arbeta för att brukaren ska ha möjlighet till ett gott liv genom bäst möjliga personligt anpassade omvårdnad där medlemmens behov är i centrum, i livets alla situationer med respekt för människovärde och integritet * att brukaren på sina villkor kan leva i gemenskap med sin familj och leva som andra i samhället och få stimulerande upp- levelser och erfarenheter på ett tryggt sätt * att den fysiska och psykiska hälsan främjas på alla sätt och att övriga intressen tillvaratas.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas två i förening av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Brukarkooperativet Barken Assistans ek. för.

Registrerat på adressen

Vasagatan 34
777 30 SMEDJEBACKEN
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress