Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Gold of Lappland Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-4976

Adress

Storgatan 63
935 32 Norsjö

Antal ansvariga

11 st

Vad är Gold of Lappland Ekonomisk förening

Gold of Lapland Ekonomiska Förening har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva *Aktiv, gemensam och målmedveten marknadsföring av medlemsföretag och destinationer genom varumärket Gold of... Läs mer om Gold of Lappland Ekonomisk förening

Storgatan 63

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Gold of Lappland Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Gold of Lappland Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Gold of Lappland Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-4976
Firmanamn Gold of Lappland Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Storgatan 63
Postadress 935 32 Norsjö
Säte Malå, Västerbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-05-19
Firmanamn registrerat 2006-05-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2007-01-25
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2007-01-25
2021-08-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
79900 - Turist- och bokningsservice
73119 - Övrig reklamverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Gold of Lapland Ekonomiska Förening har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva *Aktiv, gemensam och målmedveten marknadsföring av medlemsföretag och destinationer genom varumärket Gold of Lapland. * Marknadsföring av varor, arrangemang, guidade turer och andra tjänster för medlemmarnas räkning. * Utbildning av entreprenörer och personal samt utvecklings- och kursverksamhet inom turistnäringen * Försäljning av tjänster som utbildningar, upphandlingar till föreningens medlemmar, bokförsäljning och annonsförsäljning samt viss marknadsföring. * Annan därmed förenlig verksamhet * Annan med marknadsföring och företagssamverkan förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Eriksson, Max Donald
  • - Fällman Stenlund, Karin Margareta

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45313509
Besöksadress: Storgatan 63
Postnummer: 935 32
Postort: Norsjö
Län: Västerbottens län
Antal anställda: 10-19 anställda
Telefonnummer: 0918-331 10
Arbetsställenummer: 45313509
SNI-kod: 79900 - Turist- och bokningsservice
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Gold of Lappland Ekonomisk förening

Registrerat på adressen