Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Företagarföreningen Selma Lagerlöfs Torg Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-3523

Telefon

031-52 67 70

Adress

c/o Berit Westin
Ullmansgatan 1 C
418 76 Göteborg

Antal ansvariga

1 st

Vad är Företagarföreningen Selma Lagerlöfs Torg Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: 1. Skapa förutsättningar för Selma Lagerlöfs Torg som en levande mötesplats som skall ge upplevelser för besökare och närings- idkare där de... Läs mer om Företagarföreningen Selma Lagerlöfs Torg Ekonomisk förening

Ullmansgatan 1 C

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Företagarföreningen Selma Lagerlöfs Torg Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Företagarföreningen Selma Lagerlöfs Torg Ekonomisk förening består av

Likvidator

Berit Westin (76)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Företagarföreningen Selma Lagerlöfs Torg Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Företagarföreningen Selma Lagerlöfs Torg Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-3523
Firmanamn Företagarföreningen Selma Lagerlöfs Torg Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Likvidation avslutad 2020-01-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ullmansgatan 1 C
Postadress 418 76 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-05-04
Firmanamn registrerat 2006-05-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
73111 - Reklambyråverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: 1. Skapa förutsättningar för Selma Lagerlöfs Torg som en levande mötesplats som skall ge upplevelser för besökare och närings- idkare där de kan verka och trivas. 2. Marknadsföra och göra reklam för Selma Lagerlöfs Torgs näringsidkare som helhet samt framlägga förslag till marknads- föring, reklamkampanjer, dekorering och andra arrangemang på gator där medlemmar deltar. 3. Främja en sund utveckling av inbördes sammanhållning medlemmar emellan. 4. Medverka och deltaga i projekt som påverkar stadsdelens utveckling. 5. Genomföra tjänster (ex kundanalyser, kartläggning av marknaden) och uppgifter som föreningsstämman beslutar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Företagarföreningen Selma Lagerlöfs Torg Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Ullmansgatan 1 C
418 76 Göteborg

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Företagarföreningen Selma Lagerlöfs Torg Ekonomisk förening Likvidation
Likvidation
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress