Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Waldorfpedagogik på Orust ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-3085

Adress

Slussen 314
473 92 Henån

Antal ansvariga

13 st

Vad är Waldorfpedagogik på Orust ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att driva som kooperativ en skola, en förskole- klass, en förskola och ett fritidshem. Verksamheten ska bedrivas enligt waldorfpedagogikens ... Läs mer om Waldorfpedagogik på Orust ekonomisk förening

Slussen 314

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Waldorfpedagogik på Orust ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Waldorfpedagogik på Orust ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Waldorfpedagogik på Orust ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-3085
Firmanamn Waldorfpedagogik på Orust ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Slussen 314
Postadress 473 92 Henån
Säte Orust, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-04-26
Firmanamn registrerat 2006-04-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2006-11-09
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2011-06-03
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
85201 - Grundskoleutbildning och förskoleklass
85100 - Förskoleutbildning
88910 - Dagbarnvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att driva som kooperativ en skola, en förskole- klass, en förskola och ett fritidshem. Verksamheten ska bedrivas enligt waldorfpedagogikens riktlinjer. Målet för verksamheten är att: - Till barnen förmedla insikten om tillvarons helhet, djup och sammanhang. - Väcka barnens kärlek till människan och världen. - Fostra till frihet och jämlikhet. - Ge barnen kunskap, förtröstan och kraft inför framtiden. Föreningen skall vara religiöst och politiskt obunden.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen
 • Firman tecknas var för sig av
 • - Barratt-Due Goldberg, Peter Aramis
 • - Gerhardt, Anna Linda
 • - Lundberg Carlsson, Ulrika Madeleine

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 33054230
Besöksadress: Slussen 314
Postnummer: 473 92
Postort: Henån
Län: Västra Götalands län
Antal anställda: 20-49 anställda
Telefonnummer: 0304-370 00
Arbetsställenummer: 33054230
SNI-kod: 85201 - Grundskoleutbildning och förskoleklass
Arbetsställen: 2 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Waldorfpedagogik på Orust ekonomisk förening

Registrerat på adressen