Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Hälsa Barnen Sverige Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-2673

Telefon

-

Adress

c/o Franz Myrman
Rönnapelvägen 2
128 38 Skarpnäck

Antal ansvariga

3 st

Vad är Hälsa Barnen Sverige Ekonomisk förening

Föreningen skall främja medlemmarnas ekonomiska intressen i enlighet med § 19 och i vissa fall genom anställning i föreningen. Verksamheten skall idkas inom ramen för föreningens värderingar som grundas i allmänt respekt- och... Läs mer om Hälsa Barnen Sverige Ekonomisk förening

Rönnapelvägen 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Hälsa Barnen Sverige Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Hälsa Barnen Sverige Ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Anders Gustav Andersson (72)

Franz Myrman (40)

Carolin Tops (40)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Hälsa Barnen Sverige Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Hälsa Barnen Sverige Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-2673
Firmanamn Hälsa Barnen Sverige Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Rönnapelvägen 2
Postadress 128 38 Skarpnäck
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-04-20
Firmanamn registrerat 2006-04-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen skall främja medlemmarnas ekonomiska intressen i enlighet med § 19 och i vissa fall genom anställning i föreningen. Verksamheten skall idkas inom ramen för föreningens värderingar som grundas i allmänt respekt- och hänsynstagande till människan och människans omgivning. Mer specifikt skall föreningen vara till för att främja arbetet med barn och ungdomar med överviktsproblem, med avseende på såväl fysisk som psykisk aspekt. Föreningen ska även bedriva verksamhet inom angränsande verksamhetsarter. Föreningens verksamheter kan bedrivas över hela Sverige.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas i förening av
  • - Myrman, Franz Carl Emil
  • - Tops, Carolin Janina Maria

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Hälsa Barnen Sverige Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Rönnapelvägen 2
128 38 Skarpnäck
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: